Hoe kun je mij bereiken?

Ik ben gevestigd in Wateringen, het Westland.

Mijn kantoor is aan huis. Dit is echter géén bezoekadres.

Profiel animatie met bril telefoon laptop groot canvas_Tekengebied 1

E-mail

Ik ben bereikbaar op Rozemarijn@ROXT.nl

Telefoon

En ook op 06 - 43 76 00 00

Contactformulier

Je kunt ook dit formulier invullen en dan neem ik contact met jou op.

Ik ben altijd al creatief geweest,
mét technisch inzicht.

School. Dansen. Huiswerk. Repeat.

Toen ik nog jong was wilde ik ballerina worden. Jarenlang heb ik met veel plezier de dansacademie in Tilburg gedaan. Vanaf de laatste klas van de basisschool vol in de discipline. En tegelijkertijd maakte in een kabelbaan in de grote notenboom die in onze tuin stond en klom ik in de hoogste bomen.

Uiteindelijk ben ik na mijn studie HBO Dans verder gaan studeren. Marketing en Communicatie werd het. En na wat salesfuncties ben ik nu al een aantal jaren zelfstandig ondernemer.

Ik kon vroeger, terwijl ik eigenlijk moest slapen, in mijn hoofd hele schilderijen maken, verhalen bedenken. En sinds ik een opleiding heb gevolgd, ook websites maken. Maar inmiddels kan ik dat ook beter parkeren en gestructureerder werken.... Omdat ik een kantoor aan huis heb, kan ik me daar helemaal laten gaan en ongestoord aan mijn projecten werken.

 

Creatieve processen

Door word ik blij van! Mijn brein gaat meteen aan de slag en zie ik het direct voor me. Dat gaat van vormgeving, logo's, social media tot werkprocessen en events.

Gestructureerd is mijn werkwijze. Als ik een overzicht heb, kan mijn creativiteit los. Dat werkt voor mij het lekkerste.

 

Brabant

Oorspronkelijk kom ik uit Brabant. En sinds ik mijn man heb ontmoet, woon ik al heel wat jaren fijn in Wateringen. We hebben twee kinderen. Een kat, een landschildpad en een greyhound. En die twee kinderen én de greyhound nemen we graag mee naar Brabant.

 

Tot later!

Profiel animatie zonder bril zwart topje

Rozemarijn Pinxt